Българският футболен съюз избира нов президент на извънреден конгрес. Кандидатите за поста са Димитър Бербатов, Георги Иванов -

...
Българският футболен съюз избира нов президент на извънреден конгрес. Кандидатите за поста са Димитър Бербатов, Георги Иванов -
Коментари Харесай

Спортният журналист Светлин Йочев: Между двама претенденти ще е съревнованието за президент на БФС

Българският футболен съюз избира нов президент на извънреден конгрес. Кандидатите за поста са Димитър Бербатов, Георги Иванов - Гонзо, Димитър Касабов, Георги Градев, Георги Захариев, Петьо Костадинов и Манол Иванов. От Съюза обявиха, че изборният конгрес ще бъде излъчен на живо в YouTube канала на централата в отговор на за директно лъчение в името на прозрачността.

До ексклузивен избор се стигна след подадената оставка на Борислав Михайлов, който беше отпред на Съюза в продължение на 18 години. Той се отхвърли от поста след митинга в София, на който полицията и футболни почитатели се сблъскаха по време на срещата на националния тим против унгарския и провокираха безпорядък в центъра на столицата.

" Според мен Касабов и Бербатов са главните кандидати за президент на Българския футболен съюз. Силно се надявам да има смяна в ръководството на БФС. Над 500 клуба имат право да гласоподават ", съобщи в студиото на " Добро утро, Европа " спортният публицист Светлин Йочев.

И в спорта, а и като цяло във всички други публични сфери, би трябвало да мислим рационално, да не сме толкоз арогантни, и по този начин притискащи треньори, деца и пр. 

Целия диалог във видеото.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР